7. Post opsturen of doorsturen van Dexia, Aegon of Spaarbeleg


Vraag 27

Ik heb gegevens die nog nodig zijn voor mijn zaak, zoals GBA-uittreksel, kopie vernietigingsbrief (inclusief verzendbewijs aangetekende verzending), kopie rode kaart (inclusief verzendbewijs aangetekende verzending) etcetera, die ik nog moet opsturen aan Juridico. Hoe kan ik dit het beste doen?


Antwoord 27

De genoemde stukken kunt u bij voorkeur doorsturen per gewone post. Echter ontvangt u van Juridico dan geen ontvangstbevestiging. Wilt u zeker van uw zaak zijn of de stukken zijn ontvangen, dan dient u de stukken aangetekend te versturen.

Kiest u ervoor om de stukken langs te brengen. Doe dit dan zoveel mogelijk tijdens de geldende openingstijden zonder aan te bellen!! Dit veroorzaakt namelijk onnodig veel overlast. Heeft u toch nog een vraag, stel deze dan telefonisch of per email.

Uiteraard kan dit ook nog steeds per post, indien dit uw voorkeur geniet.


Vraag 28

Ik ontvang nog steeds post van Dexia, Aegon of Spaarbeleg. Wat moet ik hiermee doen?


Antwoord 28

Alle post die u ontvangt van Dexia, Aegon of Spaarbeleg dient u door te sturen aan Juridico. Dit geld ook voor post waarin staat dat de jurist ook een afschrift heeft ontvangen. Meestal klopt dit niet en om deze reden kunt u het beste de post door sturen aan Juridico.

De genoemde banken zijn door middel van een kopie van uw volmacht en de eerste en tweede brief die aan de betreffende bank is gestuurd op de hoogte van het feit dat alle correspondentie aan Juridico dient te worden gestuurd. Sturen zij nog post uw kant op, dan kunt u gebruik maken van hun eigen envelop en een sticker met het adres van Juridico over het venster plakken en weer op de bus doen.

klik hier om terug te keren naar de onderwerpen