Ervaringen van onze cliënten


29 augustus 2011Geschreven door Anja en Hans Disberg

 

Wij zijn in 2006 bij u gekomen, nadat wij een tip kregen via onze verzekeringsagent die een advertentie in de krant had gezien dat u gedupeerde mensen met een Aegon vliegwiel constructie wilde bijstaan. U hield ons met regelmaat goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Lange tijd leek het voor ons een uitzichtloze zaak en wij waren zelfs bang dat wij moesten betalen ipv een schade vergoeding te ontvangen. Tot op het laatst was het voor ons een spannende zaak, omdat de rechtbank inderdaad voorbij ging aan de Hoge raad en het gerechtshof. Het is voor ons toch positief uitgepakt,doordat u nog een keer met Aegon om tafel bent gegaan en heeft voorgesteld om ons toch bij de schikkingen te betrekken , omdat u anders in hoger beroep zou gaan. Dit heeft voor ons positief uitgepakt.

Nogmaals onze hartelijke dank voor uw grote inzet, Mochten we inderdaad in de toekomst nog bijstand nodig hebben, dan zullen wij zeker niet aarzelen om bij u aan te kloppen.

met vriedelijke groet,
anja en hans disberg.

17 mei 2011Geschreven door Erik en Rina Dekker te Rijssen

 

Toen wij merkten dat wij ook tot de gedupeerden behoorden mbt. Dexia hebben wij al snel contact gezocht naar een partij die ons juridisch kon bij staan. Na een korte speurtocht kwamen wij op het spoor van Juridico te Almelo. Tijdens ons kennismaking gesprek waren wij al snel overtuigd dat wij aan het juiste adres waren om het dossier uit handen tegeven. Duidelijk werd de werkwijze en een aantal financiele keuzes voorgehouden. De overeenkomst was dus snel getekend want het was ons al snel duidelijk dat Juridico maar een belang heeft en dat is het belang van de klant, wat ook duidelijk tijdens het hele proces is gebleken. Alles werd zeer nauwkeurig behandeld en werden wij met name aan het einde van het proces van alle nodige informatie voorzien.

Gezien hoe Juridico onze zaak heeft behandelt kunnen wij niet anders dan aan een ieder die Juridische hulp nodig heeft Juridico aanbevelen.

Wij wensen Juridico veel succes

Erik en Rina Dekker
Rijssen

25 april 2011Geschreven door L. Willems te Goirle

 

In 2006 werden mijn echtgenote en ik geconfronteerd met grote problemen inzake een aandelenleasecontract bij Dexia en een vliegwielcontract bij Aegon. Na wat informatie te hebben gezocht op internet kwamen wij terecht op de website van Juridico te Almelo hetgeen achteraf een perfecte keuze blijkt te zijn geweest. Na een intakegesprek besloten wij op basis van no cure/no pay met Uw bureau in zee te gaan. Tijdens de 4 jaren daarna werden wij goed begeleid en voortreffelijk op de hoogte gehouden over de stand van zaken in de beide gerechtelijke procedures. Ook tijdens de rechtszitting werden wij door mevr. Boerman en collega bijgestaan wat voor ons als erg geruststellend werd ervaren. Zowel het proces tegen Dexia als dat tegen Aegon werd door Juridico op alle fronten gewonnen, hetgeen betekende dat wij in beide zaken de volledige inleg en rente terug hebben ontvangen. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat we in 2006 met het inschakelen van Juridico te Almelo een zeer goede beslissing hebben genomen.

L. Willems
G.Willems-Verheijen
Goirle